Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

TERASA – VAŠA
mala oaza

Neprestano sebi postavljate pitanje kako da imam fantastično uređenu terasu poput mojih komšija? Evo nekoliko ideja uz pomoć kojih ćete taj kutak svoga doma učiniti svojom oazom mira i zadovoljstva.

  1. OSLOBODITE SE VIŠKA STVARI

Nažalost, vrlo često smo skloni  da od terase napravimo skladište nepotrebnih stvari, za koje ne pronalazimo adekvatno mesto u stanu. Da biste to sprečili, otarasite se svega što ste gomilali godinama i ostavljali  „za svaki slučaj“.  Ako ipak nešto želite da sačuvate, grupišite stvari koje su slične.  

     2. FUNKCIONALAN NAMEŠTAJ

Pre samog odabira nameštaja za terasu, imajte na umu njenu veličinu. Ne brinite ni ukoliko imate malu terasu. Metalni stočić i dve stolice su dovoljni da uživate u jutarnjem ritualu ispijanja kafe sa voljenom osobom, pre nego što počnete da se spremate za naporan radni dan. Najvažnije je da nameštaj bude otporan na sve vremenske uslove i pruža neophodnu udobnost.

    3. TAJNA JE U DETALJIMA

Dekorativni predmeti učiniće da vaša terasa postane baš onakva kakvom je zamišljate – udobna, ušuškana, prijatna. Garnituru za sedenje možete ukrasiti nemarno razbacanim jastučićima. Podredite sve sopstevnom ugođaju. Prekrivače, magazine i sitnice možete odložiti u platnene korpe, a ugao ukrasite  visećom ljuljaškom koja će biti savršena za opuštanje. Prigušene lampice biće odličan dodatak za posebne večernje trenutke. 

   4. PRIRODNO OKRUŽENJE

Cveće je ukras koji ne sme izostati. Biljke pročišćavaju vazduh i ulepšavaju okruženje. Pravilno uskladite cvetni dekor i odaberite maksimalno tri boje koje ćete kombinovati. Cveće može stajati na dekorativnom zidu u pletenim saksijama, a kao policu možete iskoristiti i stare merdevine. Za potpuno nov izgled osvežite ogradu nekom veselom nijansom.

    5. VIŠENAMENSKI PROSTOR

Isto tako, terasu možete i zastakliti, čime ćete dobiti dodatan prostor za rad. Postavljanjem konzolske table za dvoje uz prozor uživaćete u radu od kuće ili  porodičnom doručku obasjani sunčevim zracima.  

 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-02-27T23:30:02+00:00
Go to Top