Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

KAKO OPREMITI SOBU
za dolazak bebe

Dolazak bebe predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog para. Iako su svi nestrpljivi i uzbuđeni, ovaj period može biti vrlo naporan i stresan, kada na red dođe opremanje dečje sobe. Bilo da očekujete dečaka ili devojčicu, morate unapred razmišljati koje korake u opremanju treba preduzeti, kako ne biste izgubili dragoceno vreme.

Poželjno je da pre svega odvojite prostoriju za novog člana porodice, koja je blizu vaše spavaće sobe. Pažnju posebno obratite na higijenu. Bilo bi lepo da soba bude ispunjena obiljem prirodne svetlosti i da ima velike prozore, kako biste mogli redovno da je provetravate.  

Odaberite nežne pastelne boje za zidove koje možete dodatno išarati lepljivim stikerima. Detetova čula možete stimulisati time što ćete zalepiti šarenu tapetu sa zanimljivim dečjim motivima. Prilikom odabira kreveca, bezbednost bebe je na prvom mestu. Birajte one sa ogradicom i čvrstim dušekom. Najbolja pozicija za njega je u uglu sobe da dete ne bi bilo direktno izloženo suncu. Za veče, izaberite lampu sa  funkcijom prigušenog svetla. Krevetac dodatno možete dekorisati elegantnim prozračnim baldahinom. 

Neophodna će vam biti i komoda za odlaganje bebine garderobe koja može poslužiti i kao prostor za previjanje. Savršen detalj je i udobna fotelja koja će biti idealan kutak za dojenje. 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-02-24T21:45:39+00:00
Go to Top