Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

Kako da svoju spavaću sobu

učinite luksuznom

Pre samog početka uređivanja spavaće sobe neophodno je da izaberete funkcionalan nameštaj koji će maksimalno uštedeti prostor. Izbegavajte da prostoriju pretrpavate glomaznim komadima. Ugradni plakari za odlaganje garderobe i stvari idealno su rešenje. S obzirom na to da je spavaća soba vaš kutak za odmor i opuštanje od napornog radnog dana i svakodnevnih obaveza, pažnju prvenstveno usmerite na odabir kreveta koji treba da bude komforan. Kvalitet materijala od kog je napravljen i udobnost dušeka i jastuka su najvažnije stavke. Za elegantan izgled predlažemo drvo svedenih linija i neutralnih boja. Dozu raskoši možete uneti nekom zanimljivom satenskom posteljinom. Ukoliko je vaš izbor pamuk, potražite prirodne tonove i jednostavne, elegantne šare. Ukrasni jastučići po vašem ukusu uvek su dobrodošao detalj. 

Veliki prozori i obilje dnevne svetlosti doprineće utisku prostranosti, a možete ih ukrasiti unikatnim draperijama. Pažljivo birajte i uklapajte boje. Pored palete različitih neutralnih nijansi, na zidovima se može naći i bela, jer nudi najviše mogućnosti za kombinovanje. Ako vam se čini da je ona suviše monotona, možete joj dodati smaragdnozelenu koja predstavlja sinonim za bogat i ugodan život ili toplu sivu koja, nasuprot verovanju da je tmurna, oživljava prostor i služi kao fenomenalna pozadina za isticanje drugih predmeta, kao što su interesantne lampe, umetničke slike, fotografije. 

Ukoliko želite da budete u toku sa savremenim trendovima, luksuzno opremljena spavaća soba ne može se zamisliti bez moćnog tepiha i sofisticirane noćne lampe, a tabure neobičnog oblika daće autentičan šarm ambijentu. Upečatljivo ogledalo karakteristične forme ili dizajna upotpuniće celokupan utisak. Najvažnije je da uključite maštu i prepustite se čarima uređenja svog doma. 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-02-21T13:09:49+00:00
Go to Top