Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

Budućnost je stigla –
pametni kućni uređaji sve popularniji

Pametni kućni uređaji su postali sve zastupljeniji u poslednjih nekoliko godina, jer omogućavaju lakše upravljanje i poboljšanje svakodnevnog života. Povezuju se internetom i omogućavaju kontrolu putem pametnog telefona ili tableta.

Oni potpadaju pod Smart Home sisteme i kontrolišu rasvetu, grejanje, klimatizaciju, roletne i druge kućne aparate.

Među najpopularnijim su:

  • Pametni radijatori 

Osim što reguliše sobnu temperaturu i čine da vas dočeka zagrejana ili rashlađena prostorija, značajno doprinosi uštedi energije.

  • Pametni glasovni asistenti

Amazon Echo i Google Home su najpopularniji pametni glasovni asistenti koji se mogu koristiti za reprodukciju muzike, kontrolu drugih pametnih uređaja, pa čak i za pomoć u svakodnevnim zadacima.

  • Pametni sigurnosni sistemi 

Neretko se mogu naći u modernijim nekretninama jer u samo nekoliko klikova omogućavaju praćenje i kontrolu bezbednosti kuće. Naročito su važni ukoliko u kući imate decu ili neke izuzetno vredne stvari.

  • Pametni robot-usisivači 

Sve popularniji roboti koriste tehnologiju praćenja i memorisanja da bi automatski čistili kuću i tako vam dali vremena da se fokusirate na druge stvari. Trend kupovine ovih uređaja širi se neverovatnom brzinom.

Treba imati u vidu da su pametni kućni uređaji još u razvoju i da se konstantno pojavljuju novi koji olakšavaju svakodnevicu. Svi oni se mogu koristiti zajedno, te tako stvoriti pametnu kuću koja se automatski prilagođava vašim potrebama i životnom stilu.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-02-07T15:28:05+00:00
Go to Top