Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

ODABERITE NAJBOLJE BOJE

i materijale za vaše kupatilo

Kada se radi o sređivanju kupatila, odabir boja i materijala je ključan za stvaranje atmosfere koja će biti ugodna i funkcionalna. Pri izboru nijansi, razmislite o izgledu kupatila i tome kakav utisak želite da ostavi. Ako želite da deluje mirno i opuštajuće, plava ili zelena mogu biti odlična opcija. Za energičan i svež izgled, pun pogodak su crvena ili žuta.

Materijali takođe igraju važnu ulogu u dizajnu. Keramičke pločice su popularan izbor za podove i zidove, jer ih je lako odžavati i otporne su na vodu. Međutim, u obzir možete uzeti i prirodne materijale, poput kamena i drveta, koji će predstavljati odličan estetski momenat. Za radne površine najbolji izbor su granit i marmer, zbog svoje otpornosti na vodu i izdržljivosti, dok su staklene ploče sve traženije, zbog svog modernog izgleda.

Dodatno, ukoliko je vaše kupatilo manje kvadrature, postoji nekoliko trikova koji će pomoći da ono izgleda veće nego što jeste. Možete koristit svetle boje za zidove i druge elemenate, kao što su pločice, sanitarije i armature. Takođe, ogledala i prozori kroz koje prodire prirodno svetlo stvoriće utisak da je prostorija prostranija. 

U svakom slučaju, važno je odabrati elemente, boje i materijale koji će se uklopiti sa vašim stilom i pritom biti funkcionalni. Pozabavite se svim detaljima i ne plašite se da eksperimentišete kako biste došli do konačnog rešenja koje će vam se svideti.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-02-03T13:42:47+00:00
Go to Top