Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

TRI NAJČEŠĆE GREŠKE

PRI KUPOVINI STANA

Kupovina nekretnine je velika investicija i važna odluka. Prilikom tog procesa možete napraviti brojne greške, a mi smo izdvojili tri najčešće, kako bismo vam pomogli da ih izbegnete.

Prva od njih je propust da se prouče svi detalji,  što nakon kupovine može dovesti do otkrivanja najrazličitijih komplikacija. Neretko se dešavalo da tek posle izvršene transakcije novca i useljenja u novi prostor, vlasnici uvide ponekad i mnogobrojne nedostatke i mane nekretnine za koju su mislili da je idealna za njihov život ili posao. Takođe, takve situacije se dešavaju jer mnogi kupuju nepokretnost preko osobe koja nije licencirani agent, pa to može kao rezultat imati probleme sa pravnom validnošću kupoprodajnog ugovora.

Druga greška je kupovina nekretnine bez adekvatnog finansijskog plana. Prekoračenje mogućnosti plaćanja lako može dovesti do poteškoća sa otplatom kredita, ili čak gubitka nekretnine, u slučaju da prvobitno napravljeni finansijski plan nema dobre temelje i realnu osnovu. 

Treća greška je kupovina nekretnine na lokaciji koja nije primerena za namenu koju su kupci imali u vidu. Ukoliko ne razmotrite faktore kao što su blizina javnog prevoza, škola, prodavnica ili zdravstvenih ustanova, možete imati probleme sa kvalitetom života nakon kupovine.

Dakle, neophodno je do tančina sagledati celokupnu situaciju i proceniti šta vam je bitno, a šta ne, pre nego što presečete i kažete „da“ svom novom stanu.

Ipak, budući da taj izbor i proces mogu biti veoma komplikovani, vodeća kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International potrudila se da osmisli platformu koja će umnogome pojednostaviti dolazak do savršenog doma. Naime, CBS Home je novi segment poslovanja kompanije kroz koju se kupcima nude razne pogodnosti – od velike baze ekskluzivnih i luksuznih nekretnina, preko saveta pravnika, tima dizajnera, arhitekata i notara, pa sve do uštede, kako na opremanju stana, tako i na vremenu potrebnom za njegovo pronalazaženje i kupovinu.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-31T15:20:37+00:00
Go to Top