Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

VODIČ ZA

OPREMANJE KUHINJE

Rešavanje stambenog pitanja je situacija kojoj svaki čovek teži, međutim izazovi ili slatke muke ne prestaju onog momenta kada postanete vlasnik nekretnine, jer tada sledi njegovo opremanje i sređivanje. Ovoga puta nudimo vam uputstva za kreiranje idealne kuhinje.

VELIČINA JE BITNA

Kada kupujete kuhinjske uređaje, važno je pre svega razmisliti o tome koje su vaše potrebe i kako će se uređaji uklopiti u vašu kuhinju. Primera radi, kada birate frižider, uzmite u obzir veličinu prostora koji imate, koliko hrane želite da stane u njega i koliko vam je potrebno mesta u zamrzivaču. Ako imate malu kuhinju, možda ćete želeti da razmotrite kupovinu manjeg frižidera.

Indukciona ploča je još jedan od bitnih kuhinjskih aparata. Zapitajte se koliko ćete zaista kuvati i koja veličina ploče je najbolja za vas. Ako je vaša porodica velika i spremate obilne obroke, trebalo bi da imate ploču sa više ringli. Ako ne planirate da kuvate mnogo, odgovaraće vam manja ploča, a na taj način ćete uštedeti prostor i ostaviti mesta za druge kul uređaje.

PAMETNI UREĐAJI – PAMETNE ODLUKE

Veliki broj modernih i novih domova poseduje mašinu za pranje sudova, a ukoliko i vi želite da u svojoj kuhinji imate jednu, obratite pažnju na kapacitet i programiranje. Ako ste od onih koji prljaju brdo posuđa, za vas je siguran izbor sudo-mašina većeg kapaciteta. Za one koji veliki deo dana provode na poslu, savršena će biti programabilna mašina koja omogućava pranje sudova čak i kada niste kod kuće. 

ČUVAJTE NOVČANIK I ŽIVOTNU SREDINU

Jedna od ključnih globalnih tema jeste i energetska efikasnost. Kupovinom uređaja sa najmanjom mogućom potrošnjom energije nećete samo uštedeti na računima za struju, već ćete doprineti očuvanju životne sredine. Zbog toga, uvek prvo razmislite sa kojim uređajima ćete profitirati na duže staze i očuvati svoje finansije, ali i okolinu u kojoj svakodnevno provodite vreme.

KVALITET PRE SVEGA

Kvalitet je važan faktor. Prilikom izbora uređaja uzmite u obzir brend i recenzije kupaca, a konsultacija sa stručnim prodavcima je svakako dobrodošla. Na kraju dana, imajte na umu da opremate svoj životni prostor i da će vam kvalitetniji uređaji znatno duže trajati. 

GARANCIJA ZA SVAKI SLUČAJ

Ipak, koliko god uređaj bio kvalitetan ili skup, ne zaboravite da razmislite o garanciji i servisu. Proizvođači  često nude opcije garancije i usluge popravke, tako da je vredno proveriti šta je sve dostupno.

Informisanje i razmišljanje o sopstvenim potrebama, željama i načinu kako će se svi elementi uklopiti pomoći će vam da nabavite uređaje koji će raditi za vas. Cilj je da osmislite kuhinju koja će biti funkcionalna i izgledati baš onako kako ste zamislili. 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-30T00:08:04+00:00
Go to Top