Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

KAKO PODIĆI VREDNOST

NEKRETNINE PRE PRODAJE

Kada odlučite da prodate svoju nekretninu, važno je da je pripremite kako bi potencijalnim kupcima izgledala što privlačnije. Postoji mnogo načina na koje možete povećati njenu vrednost.

Prvo, počnite sa malim popravkama i održavanjem. Ovo uključuje održavanje zelenih površina i krovova, popravke fasade, kao i kvarova poput curenja vode ili neispravnih prozora. To može napraviti veliku razliku u izgledu vaše nepokretnosti i doprineti povećanju njene cene.

Sledeći korak je unutrašnja dekoracija. Ukoliko je reč o zastarelom ili dotrajalom enterijeru, mogli biste da razmislite o renoviranju. Ovo može uključivati sređivanje zidova, podova i nove boje. Ako niste sigurni kako to da učinite, možda ne bi bilo loše da angažujete dizajnera enterijera koji će vam pomoći da postignete izgled koji želite.

Zatim se pozabavite energetskom efikasnošću. Uzmite u obzir mogućnost ulaganja u obnovljive izvore energije, kao što su solarni paneli ili napredni grejni i rashladni uređaji. Ovo može privući kupce koji su ekološki osvešćeni i žele da uštede novac na svojim računima za struju.

Ukoliko je to moguće, pozabavite se i životnom sredinom. To uključuje stvaranje atraktivnog dvorišta ili bašte, ako je posedujete, uključujući sadnju cveća, biljaka i drveća. Stvorićete utisak da je vaša nekretnina uredna i negovana.

Važno je da ostavite dobar prvi utisak. Očistite i osvežite prostor pre dolaska interesenata i ukrasite ga sa nekoliko dekorativnih elemenata koji će u ambijent uneti dodatnu toplinu doma.

Kada govorimo o prvom utisku, komunikacija i koncizna prezentacija nekretnine imaju velikog udela u kupoprodajnom procesu. Ukoliko se u tome ne snalazite dobro, postoji odlično rešenje. Naime, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, na čelu sa svojim stručnim i profesionalnim timom može vam pomoći u procesu prodaje. Ekspertiza koju ova kompanija nudi učiniće da vaša nekretnina u najkraćem mogućem roku nađe idealnog kupca, na zadovoljstvo vas i vašeg novčanika.

Kako bi potecijalnim kupcima obezbedila na jednom mestu pregršt fantastičnih i poželjnih stanova, ova konsultantska kuća osmislila je CBS Home, jedinstvenu platformu na kojoj zainteresovani mogu pronaći ekskluzivnu i bogatu ponudu. I to nije ono najbolje, jer ova platforma svim svojim kupcima pruža preporuku i usluge advokata i notara koji će pomoći da proces kupovine nekretnine bude što lakši. Pored toga, CBS Home nudi usluge tima arhitekata i dizajnera koji će vaš novi stan pretvoriti u dom savršen baš za vas. 

Dakle, podizanje vrednosti nekretnine pred prodaju je poželjno i vrlo moguće uz malo volje i sredstava, a uz stručnog i profesionalnog partnera, proces prodaje može biti puka formalnost i pozitivno iskustvo. 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-30T00:08:20+00:00
Go to Top