Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

ODABERITE SAVRŠEN

NAMEŠTAJ ZA VAŠ DOM

S obzirom na veliku ponudu i brojne opcije, prilikom kupovine nameštaja za stan nije uvek lako odrediti koji su komadi najbolji baš za vas. Zato ćemo vam dati nekoliko saveta o tome na šta treba obratiti posebnu pažnju i kako da ukombinujete stvari koje će stvoriti skladnu i toplu atmosferu.

UPOZNAJTE SVOJ STIL

Za početak je važno da znate koji stil želite u svom domu. Da li preferirate moderan nameštaj Ili ste tradicionalniji i više volite klasičnije komade? Kada odredite pravac kretanja, možete se upustiti u potragu za nameštajem koji će se uklopiti u tu estetiku.

Ako nastojite da kreirate savremen enterijer, materijali na koje treba da obratite pažnju su staklo i metal. U suprotnom, vaš izbor treba da budu drvo, imitacija kamene i cigle i rustičniji izgled.  

RAZMOTRITE SVOJ BUDŽET

Prilikom opremanja doma, imajte na umu da je kvalitet ključan. Nemojte se plašiti da izdvojite malo više novca, posebno ako je to nešto što odgovara vašem ukusu. Zapamtite da ćete taj nameštaj koristiti godinama.

Ipak, unapred treba da odredite svoj budžet i dobro razmislite o količini novca koju želite da potrošite. Odredite limit koji nećete premašiti. To će vam umnogome pomoći da ograničite potragu i brže dođete do nameštaja koji i stilski i cenovno zadovoljava vaše potrebe. 

VODITE RAČUNA O PROSTORU

Veoma je važno da vodite računa o rasporedu prostorije. Na primer, ako je reč o velikoj, prostranoj sobi, možete se odlučiti za masivnije komade. Njih treba izbegavati, ukoliko sređujete manju sobu. Lepo je kada se u takvom ambijentu akcentuje određeni detalj, ali ne treba preterivati. 

TRI PUTA MERITE, JEDNOM SECITE

Pre kupovine proverite da li odabrani nameštaj ima oštećenja bilo koje vrste. Potom pogledajte sve dostupne boje i tkanine.  Možda u poslednjem trenutku shvatite da vam se dopada nešto što se na prvu loptu nije činilo kao adekvatan izbor. Uzmite u obzir veličinu sobe, raspored ostalog nameštaja, sopstveni stil i budžet, pa tek onda donesite finalnu odluku. I zapamtite da je kvalitet nameštaja direktno proporcionalan količini udobnosti i uživanja u godinama koje slede. To je jedini put do doma iz mašte.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-30T00:08:38+00:00
Go to Top