Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

UPOZNAJTE

DIGITALNU LAVANDU

Svake godine u poslednje dve decenije stručnjaci sa prestižnog Pantone Color Institute biraju boju koja će karakterisati nadolazeću godinu. U 2022. to je bila „veri peri”, odnosno nijansa plave na ljubičasto-crvenoj podlozi, koja je simbolizovala živahnost, radost i kreativnost, a već sada su nam predstavili i boju za narednu 2023!

Reč je o nijansi ljubičaste, poznatoj po kolornoj oznaci 134-67-16, a koja je nazvana „digitalna lavanda“. Ona je već uveliko prisutna u digitalnom svetu i progresivno se pretapa u realan život. Predviđanja kažu da će preuzeti primat u modnoj industriji, a osvrt na nedelje mode u Njujorku, Londonu i Milanu potkrepljuje te tvrdnje.

Međutim, to nije sve. „Digitalna lavanda“ postaje izbor i pri uređenju enterijera. Suptilni tonovi ljubičaste navodno će pružiti utehu i mir svima onima koji se odluče da preurede svoj životni prostori i u njega unesu ovaj suptilni, pastelni ton.

Ako se pitate otkud inspiracija za osmišljavanje ove nijanse, kreatori su bili inspirisani umetnošću i dizajnom argentinskog dizajnera Andresa Reisingera, dok duhovne reference dosežu do korena iz krunske čakre koja je ljubičaste boje. Ona označava i stabilnost, spokoj i digitalni beg, kao i stvari za kojima svi tragamo.

Da li će „digitalna lavanda“ biti jedna od boja koja će u 2023. pronaći svoje mesto i u vašem domu? 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-30T00:09:39+00:00
Go to Top