Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

NEKOLIKO TRIKOVA DA

MALA SOBA IZGLEDA VEĆA

Da li ste se ikad zapitali kako to da stanovi vaših prijatelja na fotografijama izgledaju veće nego što zapravo jesu i kako možete da preuredite svoju malu sobu i načinite je prostranijom? Ne propustite ovih nekoliko trikova koji će promeniti vaš enterijer tako da ćete i sami pomisliti da ste dobili nekoliko kvadratnih metara više.

  1. BELI DETALJI

Bela je asocijacija na luksuz, minimalizam i eleganciju, a što više takvih detalja učiniće da soba deluje značajno prostranija. Pokušajte sa različitim teksturama bele i oduševićete se.

  1. ZIDOVI SVETLIH NIJANSA

Tamne nijanse na zidovima apsorbuju više sunčeve svetlosti, pa se iz tog razloga preporučuju svetle, koje „otvaraju“ prostor. Bela, krem, bež, svetloplava i svetlosiva se mogu kombinovati sa velikim brojem drugih boja i u prostoriji zadržavaju dnevnu svetlost. 

  1. FUNKCIONALAN NAMEŠTAJ

Višenamenski nameštaj najbolji je izbor za male prostorije. Osim što mogu da služe za spavanje, rasklopivi krevet ili sofa vrlo lako se mogu modifikovati u sedeće delove nameštaja koje ćete koristiti preko dana i kada imate goste. Nameštaj koji služi svrsi, a ujedno i štedi prostor, pravi je odabir za sobe manje površine.

  1. VISEĆE POLICE

Standardne i glomazne ormariće i police oko televizora, zamenite visećim policama na kojima će dominirati pomenuti svetli detalji. Na ovaj način dodatno ćete rasteretiti svoj životni prostor i sačuvati mesta za druge stvari.

  1. TEPIH OKO KREVETA

Tepih je jedan od detalja koji sobu čine većom, naročito ukoliko ste u mogućnosti da ga postavite u čitavoj sobi, iz jednog dela. Ako ne, potrudite se da bar delovi oko kreveta budu prekriveni zanimljivim, svetlim tepihom. 

  1. OGLEDALCE, OGLEDALCE

I na kraju, naravno, ogledalo. Ono je must have malih prostorija. Još ako pronađete neko na kojem izgledate vitkije, bićete spremni da pokorite svet!

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-01-30T00:09:50+00:00
Go to Top