Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

Iznajmite dom

iz omiljene TV serije

Koliko puta ste gledali omiljenu seriju i zaljubili se u savršenu kuću sa pogledom na okean ili ušuškanu sobu u poznatom njujorškom kvartu Soho? Da li ste ikada poželeli da osetite atmosferu koju ste samo preko malih ekrana proživljavali s glumcima serija i sitkoma? Mada se čini drugačije, to više nije neostvarivo, jer je poznata platforma za rentiranje nekretnina, Airbnb, omogućila iznajmljivanje nekih od najčuvenijih „televizijskih“ domova. 

Primera radi, kuća u kojoj je snimljen hit serijal „Breaking Bad“ našla se na listi onih koje možete rentirati. Poseduje četiri spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak i veliki vrt. Smeštena je u Albukerkiju i ukoliko biste baš u njoj odseli, za jednu noć biste morali da izdvojite 259 dolara.

Ako ste fanovi franšize „Twilight“, sigurni smo da znate kako izgleda kućica u kojoj žive Bela i Čarli Svon. U stvarnosti, ona je ušuškana u mirnom kraju Portlanda, u američkoj državi Oregon, a kuriozitet je da je sagrađena čak 1930. godine. Noćenje u njoj košta 330 dolara. 

Obožavaoci sage o Šerloku Holmsu rado bi posetili luksuznu sedmosobnu vilu, nadomak čuvenog Celtic Manor golf rizorta u Njuportu, u Velsu. Boravak na ovoj poznatoj lokaciji  koštao bi ih 505 dolara dnevno.

Poslednja scena legendarne serije „Entourage“ prikazuje Arija Golda sa suprugom u skupocenoj vili na Amalfiju. Međutim, glumci nisu morali tako daleko da putuju, budući da je ova oaza u italijanskom stilu za potrebe snimanja iznajmljena u brdima Los Anđelesa. Svako ko izdvoji 395 dolara za noćenje, imaće privilegiju da se oseća kao na poznatom italijanskom ostrvu, bez napuštanja popularnog El Eja. 

Oni koji su pratili „Prave domaćice sa Beverli Hilsa“ prepoznaće izuzetni zamak iz francuske Provanse. Ovo zapravo nije samo zamak, već čitav svet iza kapija. Unutrašnjost je vraćena u svoju nekadašnju sofisticiranost iz 18. veka, tako da gosti mogu zaista da žive kao kraljevi. Cena za noć je prava „sitnica“ – 4.640 dolara.

Priznaćete, gledanje serija i filmova je zanimljivo, ali je sigurno još zanimljivije naći se  u prostoriji gde je boravio vaš omiljeni junak. U kom biste poznatom TV domu Vi voleli da se nađete?

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-11-15T15:10:37+00:00
Go to Top