Favoriti
Favoriti

Novosti

pozovi
pošalji E-mail

KOLIKO KOŠTA ŽIVOT NA VRHU SVETA

Najviši stan na svetu konačno u prodaji, a cena je prava „sitnica“

Njujork je jedna od samo nekoliko svetskih metropla koje se mogu pohvaliti titulom centra svetskih šou biznis, modnih, kulturnih, političkih i sportskih dešavanja, a neverovatna kombinacija prestiža i luksuza delovima Velike jabuke daje dodatnu vrednost i draž. Menhetn zauzima centralni i najlepši deo grada, a njegova lokacija umnogome podiže prosečnu vrednost nekretnina u čitavoj državi.

Veliki broj velelepnih nebodera krasi jedan od najvećih gradova SAD, a baš u njima se nalazi i neverovatni penthaus koji je odskoro na prodaju. Pitate se po čemu je poseban? Reč je o raskošnom trospratnom penthausu koji se nalazi u najvišoj stambenoj zgradi na svetu!

Između 129. i 131. sprata smešteno je čak 1.750 kvadratnih metara životnog prostora. Nestvarni penthaus sa staklenim zidovima od poda do plafona poseduje sedam spavaćih soba, 11 kupatila, dve kuhinje i pregršt dnevnih i zabavnih prostorija. Spratovi su povezani vijugavim skulptoralnim stepeništem, a terasu od 140 kvadrata odlikuje spektakularan pogled na Central park, reku Hadson i ostatak Njujorka.

Vlasnik najvišeg doma na svetu može postati svako ko je spreman da izdvoji 250 miliona dolara. Ukoliko se za njega nađe kupac, penthaus u Central Park kuli postaće najplaćeniji stan u istoriji. Dosadašnji rekord drži penthaus od 238 miliona dolara, koji se nalazi u ulici preko puta.

 

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-10-18T00:13:37+00:00
Go to Top