Favoriti
Favoriti

PRONAĐITE SVOJ DOM

EDEN

3.200 eur/m2 + PDV

EDEN

3.200 eur/m2 + PDV

*Bez provizije za kupca

244 stanova

parking mesta – 299

završetak gradnje 2025. godine

LOKACIJA

Dvadesetospratnica BW Eden je savršen kutak za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život, a svojim stanarima štedi dragoceno vreme zahvaljujući blizini svih neophodnih sadržaja i najboljoj povezanosti sa ostatkom grada.

Nova zgrada je ušuškana u okruženje prilagođeno porodicama, sa školom i vrtićem na susednoj parceli, dok je Savski park na samo nekoliko minuta šetnje. Veliko, uređeno unutrašnje dvorište predstavlja zeleno srce celog kompleksa i mesto relaksacije za svoje rezidente, dok će im nadohvat ruke biti i Galerija – najveća šoping zona u region i najmoderniji sportski centar BW Apollo sa zatvorenim bazenom, teretanom, spa centrom i specijalnim programima za decu.

Smešten na idealnoj lokaciji, BW Eden pruža lak i brz pristup budućoj metro stanici, Novom Beogradu i aerodromu Nikola Tesla.

VIDI NA MAPI

Jedinstvena prednost

Recepcija

Sportski centar

Galerija

Igraonica za decu

Investitor

Investitor ovog impozantnog projekta je Eagle Hills, privatna građevinska kompanija iz Abu Dabija. Specijalizovana za izgradnju modernih gradskih jezgara i vrhunskih destinacija na novim tržištima, ona je postala međunarodni simbol kvaliteta, ulaganja i prestiža, a u Srbiju je ušla 2013.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-05-17T03:33:33+00:00
Go to Top