Favoriti
Favoriti

PRONAĐITE SVOJ DOM

Ruj Mountain Residence & Spa

cena na upit

*bez provizije za kupca

Ruj Mountain Residence & Spa

cena na upit

*Bez provizije za kupca

411 stanova

27 m² do 136 m²

završetak izgradnje 2025. godine

LOKACIJA

Zlatibor je jedna od najpopularnijih planinskih destinacija u Srbiji, a predivan kompleks Ruj Mountain Residence & Spa smešten je na bajkovitom proplanku na samo nekoliko minuta od svih urbanih dešavanja.

Upravo takva pozicija čini ga idealnim mestom za beg od svakodnevice, jer s jedne strane omogućava uživanje u miru i živopisnoj okolini, a sa druge obezbeđuje jednostavan pristup strogom centru.

S obzirom na uzvišenost terena na kome se nalazi, iz ovog luksuznog objekta se pruža idiličan pogled na panoramu Zlatibora i njegove prirodne lepote, dok podzemne garaže, uređene zelene površine i sadržaj za rekreaciju svim korisnicima garantuju vrhunski komfor.

VIDI NA MAPI

Jedinstvena prednost

Recepcija

Spa centar

Restoran

Igraonica za decu

Mogućnost kupovine parking mesta

Investitor

Galens Invest je jedna od vodećih domaćih investiciono-građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojnim uspešnim projektima iza sebe. Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom, a karakteriše nas želja da naši projekti i objekti upravo oslikavaju našu potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji i regionu. Važno je istaći da sve građevinske radove na svim našim projektima prati Galens Inženjering, koji posluje u okviru naše Grupe. Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, Galens Inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2023-05-17T03:33:47+00:00
Go to Top