Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

OPREMANJE STANA –
SLATKE MUKE ILI NAPORAN IZAZOV?

Kažu da je kupovina nekretnine samo pola gotovog posla, jer prema mišljenju mnogih, tek tada počinje pravi izazov – opremanje doma jedan je od stresnijih koraka ka kreiranju savršenog kutka za život. Sa druge strane, postoje i oni koji zastupaju stav da je dekorisanje životnog prostora „slatka muka“, naročito ako imate stila, ali i sredstava da ispratite sve svoje ideje i želje.

Polazna tačka svakog dobrog projekta je pravljenje kvalitetnog i smislenog plana. Tako je i sa opremanjem doma. Morate imati jasno definisanu zamisao kako želite da vaš prostor izgleda – da li će da dominiraju svetle i jarke boje ili će vaš dom tematski biti dizajniran tako da odiše minimalizmom i kombinacijom svega nekoliko nijansi i materijala. Dobra osnova je odabir onoga što vam je zaista bitno za svakodnevnicu u godinama koje dolaze. To su pre svega, nameštaj, kuhinjski elementi i bela tehnika.

Bez obzira na budžet kojim raspolažete, prava kombinacija boja i materijala nameštaja i detalja može učiniti vaš prostor znatno većim, svetlijim i lepo uređenim.Mnogi dizajneri ističu da je kuhinja najvažniji deo stana, a kako biste proces kuvanja učinili zabavnijim i kreativnijim, potrebno je da kuhinjski prostor bude uređen u inspirativnom i praktičnom stilu.

Slična je situacija i sa dnevnom sobom, koja važi za prostoriju u kojoj, po nepisanom pravilu, svi provode najviše vremena.

Kućni aparati i bela tehnika neophodni su vam od prvog dana života u novom prostoru. Bilo da je reč o osnovnim kućnim uređajima ili manjim gedžetima koji olakšavaju život, pažljiv odabir istih značiće u godinama koje slede. Uvek je bolje kupiti kvalitetnije proizvode koje ćete svakodnevno koristiti, kako bi vam što duže trajali.

CBS Home je tu za Vas kako bi vam olakšao i objedinio čitav niz usluga i pogodnosti. Uz pomoć naših agenata prodaje i odabirom stana sa projekata iz naše ponude, stičete pravo korišćenja Premium usluge koja podrazumeva značajne pogodnosti u ekskluzivnim salonima za opremanje doma i kupovine nameštaja, bele tehnike i dekoracije.

Pored toga, na raspolaganju Vam se nalazi i tim arhitekata koji možete po želji angažovati da na najbolji način uredite Vaš budući dom.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-08-29T11:29:19+00:00
Go to Top