Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

Novi Beograd | Beograd

ZepTerra

Novi Beograd, Blok 65 između Bulevara heroja sa Košara sa jedne i Ulice Tadije Sondermajera sa druge strane
227 stanova
Kvadrature od 41 m2 do 188 m2
Cena po kvadratu | 2900 EUR

ZepTerra
Beograd, Novi Beograd, Blok 65 između Bulevara heroja sa Košara sa jedne i Ulice Tadije Sondermajera sa druge strane

ZepTerra
Udobnost na dlanu

ZepTerra, jedan od najluksuznijih projekata na Novom Beogradu, smešten u Bloku 65, čeka svoje prve stanare već u septembru 2022. Blizina reke, sportskih sadržaja, vrtića, škola, fakulteta, šoping i biznis zone ovu urbanu lokaciju čini veoma atraktivnom. Stambene jedinice, struktura od dvosobnih do petosobnih i veličine od 42 do oko 188 m2, osmišljene su kao savremeno mesto za život. Odlikuju ih vrhunski materijali, neprikosnoveni standardi gradnje, sofisticiran dizajn, panoramski prozori i visina plafona od 2,83 metra.

Ovaj ekskluzivni objekat savršeno odgovara porodicama sa decom, mladim parovima i poslovnim ljudima jer nudi apsolutnu udobnost i prilagođen je modernom životnom stilu.

Dvadesetčetvoročasovni video nadzor i profesionalno održavanje čine čitav kompleks bezbednim i sigurnim, a za stanare su obezbeđene podzemne garaže sa kontrolisanim pristupom.

Za realizaciju projekta zadužena je internacionalna grupacija Yihai Properties Group iz Hong Konga osnovana 1989, od kada beleži konstantan uspeh na tržištu nekretnina, ali i u brojnim finansijskim ulaganjima. U svoj portfolio upisala je ukupno 8 miliona izgrađenih kvadratnih metara, a broji velike investicije u Kini, Dubaiju i Njujorku.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-08-31T11:59:52+00:00
Go to Top