Favoriti
Favoriti

Vesti

pozovi
pošalji E-mail

Vrnjačka Banja

ZepTerme

Vrnjačka 12, Vrnjačka Banja
160 poslovnih apartmana
Kvadrature od 20 m2 do 180 m2
Cena na upit

ZepTerme
Vrnjačka Banja, Vrnjačka 12

ZepTerme
Novi koncept luksuznog života

Ekskluzivni kompleks ZepTerme, smešten na samoj Promenadi jednog od najpoznatijih banjskih odmarališta u Srbiji – Vrnjačkoj Banji, u maju ove godine će otvoriti vrata prvim stanarima. Reč je o potpuno opremljenim apartmanima kakvi predstavljaju nov koncept na našem tržištu, a u cenu su uključeni nameštaj, rasveta, bela tehnika i elektronika renomiranih brendova. Tako novi vlasnici jednim potezom dobijaju sve što im je neophodno za svakodnevno funkcionisanje i relaksaciju. Jednosobni apartmani već su prodati, pa su u ponudi ostali oni dvosobni i trosobni, veličine od 43 do 183 metra kvadratna.
Ovaj ekskluzivni objekat koji će se prostirati na 30.000 kvadrata odisaće komforom i besprekornim stilom, a odlikovaće ga najmodernija enterijerska rešenja, neprikosnoveni kvalitet gradnje i vrhunski materijali. Rezidentima će na raspolaganju biti 24/7 recepcija, kao i teretana i spa centar. Na krovu će se nalaziti helidrom i bazen sa slanom vodom, a za ljubitelje šopinga u prizemlju će biti tržni centar i brojni prestižni kafei i restorani.
Investitor projekta je Zepter Real Estate kompanija osnovana 2008. koja upravlja jednim od najvećih portfolia nepokretne imovine u Srbiji sa preko 380.000 m² prostora. Predmetna nepokretna imovina, uključujući prodajne, poslovne, skladišne, proizvodne i stambene objekte, locirana je u Beogradu i u skoro svim značajnijim gradovima/administrativnim centrima naše zemlje.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-07-04T08:56:50+00:00
Go to Top