Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

Beograd

Wellport

Tadije Sondermajera 4a, Beograd
III faza – 177 stanova
Kvadrature od 33 m2 do 183 m2
Cena na upit

Wellport
Beograd, Novi Beograd, Tadije Sondermajera 4a

Wellport
Mesto na kome je svaki dan savršen

Prvi kondominijum na Novom Beogradu svojim stanarima pruža savremen koncept života, komfor, bezbednost i prestižnu lokaciju. Smešten je u neposrednoj blizini škola i fakulteta, predstavništava velikih domaćih i inostranih kompanija, ustanova kulture, tržnih centara, kafića i restorana, ali i nedaleko od reke, biciklističke staze i šetališta.

Wellport stambeni kompleks ima recepciju sa dvadesetčetvoročasovnim profesionalnim obezbeđenjem zahvaljujući čemu je stanarima zagarantovana potpuna privatnost. Na raspolaganju im je i niz zajedničkih sadržaja, od igrališta za decu, preko zelene površine za šetnju i relaksaciju, do prostora za kućne ljubimce i teretane na otvorenom. Osim toga, sastavni deo kompleksa su komforna parking mesta u okviru podzemne garaže na dva nivoa. Svaki stan u Wellportu ima i implementiranu pripremu za Smart House sistem koji omogućava daljinsko upravljanje klima uređajem, roletnama, podnim grejanjem, kalorimetrom za potrošnju grejanja, bojlerom, a po želji korisnika može biti nadograđen.

Svojim premijum kvalitetom gradnje, savremenim dizajnom, visokim estetskim standardima, opremom koja je u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti Wellport zaista predstavlja sigurnu luku u kojoj je svaki dan savršen.

Renomirani izraelski investitor Shikun&Binui Europe poznat po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi stoji i iza ovog prestižnog projekta. Ova kompanija na lokalno tržište je donela najsavremenije globalne trendove i sinonim je za savremenost, udobnost i kvalitet.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-08-31T11:59:37+00:00
Go to Top