Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

Beograd

Voždove kapije

Bilećka 65, Voždovac, Beograd
6 faza-okvirno 700 stanova
Kvadrature od 28 m2 do 120 m2
Cena na upit

Voždove kapije
Beograd, Voždovac, Bilećka 65

Voždove kapije
Komfor nadohvat ruke

Kondominijum Voždove kapije odlikuje najsavremeniji koncept stanova prilagođen zahtevima moderne porodice. Smeštene u istorijskom delu Beograda, na Voždovcu, ove stambene jedinice osmišljene su tako da omoguće maksimalnu funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature i broja spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, tako da svaki stanar može da uživa na svežem vazduhu uz jutarnju kafu ili čašu vina nakon radnog dana.

Kupovinom nekretnine u ovom prestižnom kompleksu dobija se dom ili lokal u zaštićenoj stambeno-poslovnoj zoni, sa recepcijom 24/7, kartičnim pristupom, obezbeđenjem, video-nadzorom, privatnim parkom i podzemnim garažama. Ovaj kvart s jedne strane je nadohvat sportskih i šoping centara, prostranih bulevara i gradskog prevoza kojim je povezan sa svim delovima prestonice, a sa druge pruža mir Avale, Bajfordove šume i ušuškanih ulica i tako nudi sve što je potrebno za udoban život.

Kompanija Shikun&Binui Europe zadobila je poverenje domaće javnosti izgradnjom kompleksa Central Garden u srcu našeg glavnog grada i Wellport kondominijuma na Novom Beogradu, a u svoj portfolio upisala je i prvi kondominijum na Voždovcu, prestižni kompleks Voždove kapije koji se prostire na preko 70.000 metara kvadratnih i u kome već živi preko 500 porodica.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-08-31T11:59:45+00:00
Go to Top