Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

Beograd na vodi
Beograd, Savski venac, Bulevar Vudroa Vilsona

Visoko, više, najviše
I Beograd dobio svoje kule

Neboderi, koji su rođeni u Americi, a razvili se u Aziji, u poslednje dve decenije postali su zaštitni znak svakog glavnog grada. Najviša zgrada na svetu je Burdž Kalifa smeštena u srcu Dubaija, koja je izgrađena u periodu od 2004. do 2010. i visoka je 828 metara. Kada je u Saudijskoj Arabiji počela da niče Kraljevska kula, čija je planirana visina čak 1008 metara činilo se da će ona preuzeti tu titulu. Na više od 5 miliona kvadrata raspoređenih na 200 spratova trebalo je da budu luksuzni stanovi, restorani, prodavnice, kancelarije, ali i hotel Four Seasons. Međutim, njena izgradnja je obustavljena, pa se Burdž Kalifa i dalje nalazi na vrhu ove liste.

Po ugledu na svetske metropole, ovaj trend sve je zastupljeniji i u našoj prestonici. Skyline Belgrade, projekat renomiranog izraelskog investitora AFI Europe, koji se gradi u Ulici Kneza Miloša, u svom sastavu će pored dve stambene imati i poslovnu kulu visine 129 metara.

Kula Beograd, u okviru Beograda na vodi i West Tower, u novobeogradskom kompleksu West 65, su visoki preko 150 metara i u njima su i stambeni i poslovni prostori. Dok je AFI Tower najviša poslovna, Kula Beograd je najviša stambena građevina u regionu. Između 14. i 39. sprata u njoj se nalaze St. Regis rezidencije, kakve postoje širom sveta i svojim stanarima pružaju nesvakidašnji ugođaj, apsolutni komfor i neprevaziđenu uslugu.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-09-07T22:31:34+00:00
Go to Top