Favoriti
Favoriti

Novosti

Pozovite
pošaljite E-mail

Beograd

Beograd na vodi

Beograd, Bulevar Vudra Vilson
10000 Stanova
kvadratura od 60 m2 do 300 m2
Cena na upit

Beograd na vodi
Beograd, Savski venac, Bulevar Vudroa Vilsona

Beograd na vodi
Moderan životni stil

Bez obzira na životni stil, godine starosti ili interesovanja, Beograd na vodi nudi sve što je neophodno modernom kupcu. Skladno uklopljen u okruženje, projektovan je tako da na najbolji način iskoristi prednosti lokacije na kojoj se nalazi i napravi ravnotežu između savremene arhitekture i zelenih površina. Ušuškan pored reke Save, ovaj monumentalni projekat urbane revitalizacije činiće novo gradsko jezgro i novu međunarodnu destinaciju. Beograd na vodi prostire se na površini od 1.8 miliona metara kvadratnih i ima 7.000 stambenih jedinica, u koje može da se smesti 14.000 stanovnika. Osim toga, u okviru ovog velelepnog kvarta nalazi se najviša zgrada u region – Kula Beograd, visoka 168 metara, koja sa svojim spektakularnim vidikovcima, prestižnim restoranima i uslugama luksuznog lanca hotela The St. Regis. nudi privilegovano životno iskustvo.

U neposrednoj je blizini centra prestonice, a direktan pristup novom Savskom mostu predstavlja odličnu konekciju sa Novim Beogradom i biznis zonom, zbog čega je idealan i za poslovne ljude i za porodice. Most Gazela omogućava lak pristup međunarodnom auto-putu E-75, dok je aerodrom Nikola Tesla udaljen samo 20 minuta vožnje.

Investitor ovog impozantnog projekta je Eagle Hills, privatna građevinska kompanija iz Abu Dabija. Specijalizovana za izgradnju modernih gradskih jezgara i vrhunskih destinacija na novim tržištima, ona je postala međunarodni simbol kvaliteta, ulaganja i prestiža, a u Srbiju je ušla u 2013. godine.

CBS Home je usluga po tvojoj meri

Naša misija i želja su da klijentima pružimo najbolje rešenje,

prilikom odabira nekretnine i opremanje stana.

Pozovite nas
Pošaljite e-mail
Zakažite termin

Projekti koje preporučujemo

2022-08-31T11:59:57+00:00
Go to Top